Fysiotherapie SAmEN

Samen Staan we sterk
Wij zijn collega’s van vier kleine fysiotherapiepraktijken uit de Zaanstreek. SAmEN kunnen we onze kennis, kwaliteit en communicatie verbeteren, zodat we goed kunnen anticiperen op veranderingen in de gezondheidszorg. SAmEN kunnen wij de optimale zorg verlenen die onze patiënten nodig hebben.

SAMENSamen logo

  • Fysiotherapiepraktijk Hilke Nauta heeft haar praktijk gevestigd in Wormer en heeft zich gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Ze werkt samen met fysiotherapeut Paolo de Winter. Paolo is gespecialiseerd in geriatrie(fysiotherapie voor ouderen). Ook behandelen we o.a.  orthopedische klachten en doen we veel op het gebied van revalideren.
  • Fysiotherapie Zaanstad is gevestigd in Zaandam. In de praktijk is Wiebe Wijma uw fysiotherapeut en kunt u terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie , echografie en shockwavetherapie. In deze praktijk worden veelal sportletsels behandeld en kunt u ook terecht voor sportadvies en tapen.
  • Paramedisch Centrum Koog-Zaandijk bestaat uit Ronald Kremers.
    Ronald is algemeen fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in dry needling van triggerpoints, medical taping en in echografie van het bewegingsapparaat.
  • Fysiotherapiepraktijk Hetty Houtman is gevestigd in een rustieke boerderij in Westzaan. Hetty is algemeen fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd inbekkenfysiotherapiemedical taping en ontspanningstherapie.