Team

TeamOns team bestaat uit Hilke Nauta en Paolo de Winter. Hier kunt u lezen wie we zijn en wat we doen en wat onze specialisatie’s zijn.

Paolo de Winter
Paolo is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut.  Hij werkt sinds 1 januari 2014 als vaste kracht in de praktijk van Hilke Nauta.

Hij heeft ervaring met klachten aan de schouders, nek, rug, armen en benen, alsmede met de behandeling bij Totale Knie- en Heupprothesen en Revalidatie na schouder- en hernia-operaties. Hij geeft ook Fysio-Fitness in groepsverband (maximaal 4 personen) in de praktijk.

Vanaf juli 2018 is Paolo afgestudeerd als Master Geriatrie Fysiotherapeut.

De geriatriefysiotherapeut is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Door meer kennis en kunde is hij in staat om de doelgroep kwetsbare ouderen gerichter te begeleiden en te behandelen.

De geriatriefysiotherapeut zal ook in nauw contact staan met eventuele mantelzorgers, familieleden en huisarts. De therapeut kan u in de praktijk behandelen, maar als daar een indicatie voor is zal hij ook op locatie bij u komen.

Hilke Nauta
Hilke is sinds 1985 actief in deze praktijk waar ze begon als algemeen fysiotherapeute, met speciale belangstelling voor sportblessures, orthopedische klachten en handletsels. In 1990 specialiseerde zij zich in de bekkenbodemtherapie en ze is sindsdien geregistreerd bekkenfysiotherapeute.

Zij behandelt alle voorkomende klachten van bekken en bekkenbodem zowel bij mannen als bij vrouwen. Voorbeelden zijn o.a. plasklachten, poepklachten en sexuele problematiek en zwangerschapsklachten. Er zijn verwijzingen van gynaecologen, urologen, proctologen en sexuologen uit alle ziekenhuizen in de regio, maar u kunt ook zonder verwijzing terecht.

Zij volgt vaak cursussen en blijft constant op de hoogte van de recente ontwikkelingen.